Haber

Esenyurt’ta bıçaklı saldırganın dehşetini yaşayanlar o anları anlattı

İstanbul Esenyurt’ta bıçaklı saldırganın dehşetini yaşayanlar, o anları anlattı. Bacağından yaralanan Mehmet Üstel, şunları söyledi: Yürürken karşıma bir kişi çıktı. Bıçağı ve ekmek bıçağını çıkardı. İlk gördüğümde şaka gibi gelmişti. “Bıçağı bacağıma dayayıp uzaklaştı” dedi.

ÖNÜNE GELEN 11 KİŞİYİ BIÇAKLADI

Esenyurt’ta kimliği belirlenemeyen bir saldırgan sokaklarda dolaşarak karşılaştığı herkesi bıçakladı. Saldırganın hedef aldığı 11 kişi ise çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan 11 yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

“BACAĞIMA BıÇAĞI DOKTU, UZAKTAN GİTTİ”

Yaralılardan Mehmet Üstel, yaşananları anlatarak, “Yürürken önüme bir kişi geldi. Bir bıçak ve bir ekmek bıçağı çıkardı. İlk gördüğümde şaka yapıyormuş gibi göründü. Bıçağı bacağıma dayadı ve uzaklaştı. Bir anda yere düştüm. Hayatımda hiç tanımadığım biri. 9 kişi böyle geldi. Hiçbir şey söylemedi. “Sabah 09.30’da başlayıp beni bıçakladı. 13.30’da. Bıçakladığı kişi sayısı bilinmiyor.” sözlerini kullandı.

“HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEDİ AMA BENİ DOĞRUDAN BIÇAKLADI”

Saldırgan tarafından yaralanan Çiğdem Karaca’nın babası Hasan Karaca, “Çocuğumu bıçaklayıp çantasını çekmeye çalışıyor. Oradaki esnaf müdahale ederek çocuğu kurtardı. Sabah saatlerinde bıçaklamaya başladı. Gitmiş olabilir.” başka hastanelere gitti. Hiçbir şey söylemedi, doğrudan bıçakladı. Bütün vakalar böyle oldu. “Şu anda kızımın sol bacağından yaralı.” gibi konuştu.

ŞÜPHELİ İÇİN ARANIYOR

İhbar üzerine olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek saldırganın kimliğini tespit etti. Şüphelinin yakalanması için soruşturma başlatıldı. Şahsın bir kişiyi bıçakladığı anlar da güvenlik kamerasına yansıdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu